De vacances


S'ha acabat la temporada, l'Alba, Vanessa, Arnau, Roger, Lucia, Cristina, Fran, Baldito, Yaiza, Lamia, Mar, Natalia, Marouane, Alejandro, Fernando, Gemma i la nova generació de petitets ja fa dies que han tornat a la rutina del cole (i guarderia), en definitiva, a ser els trapelles de sempre.

Després de tota una temporada d'amistat ara es troben a faltar, alguns es veuen força sovint, d'altres, com la Gemma, no ho poden fer tant sovint com voldrien per que han marxat a viure a fora, concretament, a Tàrrega. (si li voleu escriure un email feu-ho a gemma_xiquetsdelserrallo@hotmail.com)

Així que, a l'espera d'una activitat abans de Nadal acomiadem aquesta temporada, on hem consolidat un bon pom de dalt, hem fet petits grallers i timbalers i, sobretot, hem fet que existís un bon ambient entre elles i ells. El 2008 començarem un mes abans, concretament, el cap de colla te previst començar durant el mes de gener, qui sap, potser el dia de reis tornem a la feina, així que esperem que l'esforç iniciat el 1988 ens doni nous fruits pel nostre vintè aniversari.

Colònies a Rocallaura


Enguany, vam marxar tot el pont de Tots Sants (4 dies i 3 nits) a Rocallaura un poblet de l'Urgell molt tranquil i agradable. Tot i el fred intens que feia a la nit, vam tenir molta sort del bon temps que feia i cap pluja, ni vent, ni imprevistos ens van fer patir més del compte, crec que amb la canalla ja en tenim prou... jejeje

Sol ser força habitual que durant les nostres colònies, aquests petits canalles ens la juguin el primer dia, es barallen entre ells i, sobretot, no volen dormir, però un cop allitats van caient com a mosques, primer el Fran, seguit d'en Baldito i després les noves supernenes (Mar, Vanessa i Yaiza) increpades per l'Alba, que no les volia deixar dormir... finalment, els 5 grans també queien adormits i aquí s'acabava la primera i única nit de batalla.

Això sí, jo em quedo amb dos moments realment increïbles. El primer de tots, va ser durant la primera excursió, ens vam perdre i havíem de baixar una muntanya per tornar a la casa de colònies, els més grans van ajudar en tot moment als més petits a baixar, per molt divertida que fos la baixada van prioritzar els seus companys demostrant que tot i que el primer dia no s'avenien de cap manera, el segon dia van saber polir les aspereses d'aquesta relació fent pinya i ajudant-se entre ells, em va sorprendre gratament.
El segon gran moment es va produir l'últim dia, els "monitors" no ens vam despertar i ells van venir a despertar-nos, potser d'una forma brusca però ens van treure del llit i ens vam trobar que havien parat la taula de l'esmorzar tot sols, això sí que és al·lucinant, sempre insistint per fer les coses ben fetes i l'últim dia ja no calia dir res, ells són capaços de tot, i aquest cop m'han demostrat que, com a nens que són, senzillament, són genials¡


Durant aquests 4 dies, hem fet excursions, jocs de nit, gimcana, banyar-nos a la piscina, polseres, imants de fang, panellets... hem fet de tot menys jugar a futbol i a la Play Station, tot un èxit avui en dia¡



Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy