Cabra del camp


Ens hem de posar les piles si volem fer el 3 de 7 per la propera sortida, només ens queda l'assaig de DIMECRES vinent i encara hi ha dubtes respecte aquest castell. Respecte l'any passat hi han molts canvis i ens està costant força de consolidar-los, encara hi han aquells nervis del principi de temporada a l'hora de pujar a quarts, clar que si 2 de les quarts són noves i la que és més veterana (17 anys) li està costant enfilar-se i es posa nerviosa, doncs al final les proves no acaben de sortir tal com voldries. Tot és qüestió d'assaig i més assaig.

Espero que DIMECRES que ve hi siguem tots, des del 2on lesionat, continuant per l'enxaneta i l'acotxadora. I poguem repetir un tres com els de l'any passat.
Recordeu, l'assaig de dimarts passa a DIMECRES per culpa del Farsa. Us esperem a totes i tots.

Sant Jordi (tercera part)

Els Toni Fans Club ens faciliten aquests videos de Sant Jordi.



Sant Jordi 2008 (segona part)


Vinga valents, a vendre roses¡ Fotos de Natàlia "Mosquit" i Aintzane. En peus com molts altres des de les 6 del matí i a la parada abans de les 7. Quin treball, quin art¡

Sant Jordi 2008


Enguany, tindrem paradeta a la Rambla Nova, qui vulgui roses, ja sap a qui comprar-les. Pel que fa als castells de set, avui veurem com estem realment.

Hospital Joan XXIII


Avui, 20 d'abril de 2008, ens hem aixecat mirant el cel i dient, "ui, que negre que està el cel, no se si vindrà gaire gent...".

Doncs érem un bon grapat de castellers preparats per fer dos pilars de 4 i, sobretot, disposats a riure amb la companyia d'uns "metges-pallassos" molt trempats que ens han alegrat el dia.

Novament, hem fet pilars passats per aigua. Si Vilafranca innova amb el 5d7 amb agulla, nosaltres recuperem tradicions oblidades des de Sant Magí 2007 o Santa Tecla 2006.



















































































Gràcies a mossèn Fort per la seva companyia.


Pd: és incompatible fer fotos i pinyes, tot alhora... així que prego que em perdoneu per voler-ho fer tot i no arribar-hi sempre.

Com aiguar els castells.


Som el país de la sequera permanent, ens manca l'aigua i també ens manquen les idees. Mai ha plogut a gust de tothom i ahir no fou una excepció, insuficient per uns, d'agrair per uns altres i, pels Xiquets del Serrallo, va ploure en el moment més inoportú.

Volíem començar l'any amb bon peu i plantar un 3 de 7. Volíem deixar fixat un tronc i una pinya per a la primera sortida, però del voler al poder hi ha massa distància i, malauradament, només estem preparats per portar a plaça castells de 6.

No tot és degut a causes alienes, també trobem mancances pròpies salvables a curt termini, però que requereixen de més hores assaig. En tindrem prou amb 3 assajos fins Sant Jordi? Aquesta és la qüestió. Espero i desitjo que així sigui.

Dissabte 4 d'abril vam arranjar el local i vam finalitzar els dosos metàl·lics, ara només cal un voluntari que s'animi a fer-li una camisa i un pantaló a mida. Cosir és molt laboriós i l'alternativa més "senzilla" podria ser el belcro. A veure qui s'anima a finalitzar aquesta obra mestra d'enginyeria yanki i catalana. Disseny de Tim Corman, material aportat pel Raül, soldat pel Mamert i embolicat amb espuma per... qui ha estat?.
Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy