Sant Jordi '09
























La sortida va començar cap a dos quarts de vuit tocats. Sortíem els terces (1er Sant Pere i Sant Pau, 2on els Xiquets de Tarragona, 3er nosaltres i 4rt la colla Jove).

Vam començar amb un 3/6 amb la Candela d’acotxador que va sortir força bé, després vam fer un 4/6 amb l’Ariadna i res no va canviar perquè seguia anant tot bé i per últim vam fer un 4/6a al qual hi va entrar l’Arnau que anava d’acotxador i per finalitzar l’actuació vam fer quatre pilars primer dos en què pujaven la Lucía damunt la Yaiza i un altre en què pujava la Vane damunt l’ Alejandro (va ser el pilar que llençava la senyera) i després uns altres dos, un aixecat per sota amb el Miquel i la Maria i un altre de normal amb el Roger i l’Alejandro.
En general tot va anar bé i cap colla va caure.

Yaiza De La Cruz Moran (10 anys)
Rambla Nova 23 d’Abril 2009

La festa de la Núria


No ens enganyem, aquest diumenge era quelcom més que la primera actuació de l'any. Una hora abans de l'actuació pròpiament dita, teníem una cita prou important com per reunir a tota la canalla i a mitja colla (l'altre mitja encara dormia). El dia 19 d'abril serà recordat com l'estrena oficial del nou equip tècnic, de l'embolic final amb els pilars, de la passa endavant de l'Ariadna, de la decisió unilateral de la Vanessa d'entrar al pilar del 4 amb agulla, però sobretot, serà recordat per ser el dia del bateig de la Núria.


Vam realitzar 6 pilars de 4, dos la Lucia i la Vanessa, un l'Alba i l'Arnau. Però ens va mancar el setè, el pilar de la reina de la festa. Si ella diu que no es que no... que hi farem. I de la resta del dia, doncs com ve diu el Marouane, lo millor la teca. El primer castell de set haurà d'esperar una mica, primer, ens cal agafar una bona dosi de confiança i, després, doncs a seguir endavant que la temporada és molt llarga.


Si voleu veure més fotografies clickeu aquí i aquí.


















































Primera sortida de castells de la temporada


La primera sortida ha anat molt bé, però sempre hi ha problemes. Ara us explicaré la primera sortida de la nostra temporada: Hem arribat tots a la plaça del Rei i alguns eren al bateig de la Núria i quan ha acabat li han proposat a la Núria de fer un pilar però la Núria s'hi ha negat i llavors el pilar l'ha fet la Lucia (que ha pujat molt bé).
Després el Raül ens ha convidat a refrescs i patates braves amb salsa.Despres hem jugat una mica i hem tornat a la plaça del Rei, totes les colles s'han reunit i hem començat a fer castells.
Nosaltres hem fet primer el 3, després el 4, després el 4 amb l'agulla. Tots eren de 6. Els Xiquets de Tarragona i el Xiquets de Reus han fet els mateixos però de 7. Als Xiquets de Tarragona els hi ha caigut un castell per una caiguda tonta i els Xiquets de Reus han fet un intent i després l'han descarregat i després l'han tornat a fer i els ha sortit bé.
Al final hem fet els pilars de comiat i al final hem fet un pilar aixecat per sota i la colla dels Xiquets de Tarragona ens ha convidat a la canalla dels xiquets del Serrallo a uns gelats molt bons i després hi ha hagut el vermut de la colla del matalassers i després cadascú a dinar.
Adéu i fins aviat.
Marouane Labbaas (13 anys)
Cronista de la canalla del Xiquets del Serrallo.
Plaça del Rei de Tarragona a 19 d'abril de 2009
Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy