Actuació a Altafulla


Divendres vaig marxar cap a casa de bon humor, un assaig treballat (que no perfecte) i un bon soparet que ens ajuda a mantindre un bon ambient a la colla. Com sempre, parlem de castells, de castellers i acabem parlant de qualsevol cosa, menys de castells, que també ens convé.
Arribo justet de temps a la sortida d'avui i, m'assabento que, finalment, tirarem en segona ronda el 3 de 7. Amb l'arribada d'en Príncep i l'Isaac s'han esvaït els dubtes i les reticències a portar-lo a plaça. En Jordi Ortiz tenia clar que aquest castell no podia fallar perquè el tronc era força semblant al de finals de la temporada passada i, per tant, tot feia pensar en que el podíem descarregar.
Avui ens plantejàvem una actuació sense la nostra enxaneta habitual (vanedependència) i, per sort, la confiança en la resta de la canalla ha donat els seus fruits. Tant l'Ariadna, que s'estrenava en un castell de set, com l'Alba, que tenia el ferm compromís de ser l'enxaneta dels tres castells, han respost satisfactòriament. A més a més, hem d'afegir l'estrena de la Lucía com acotxadora, ni més ni menys que amb el primer 2 de 6 de la temporada. Aquesta xiqueta portava un llarg temps estancada en el seu aprenentatge però, tard o d'hora, havia de despertar i passar de fer pilars a pujar als castells. Ho ha fet de conya, amb rapidesa i molta serenor, qui ens ho havia de dir que pujaria tant bé a la primera de canvi.

Avui la canalla ens ha mostrat la feina d'aquests últims mesos, l'Alba ha estat seriosa en tot moment i precisa en l'execució del castell (a l'assaig no ho és tant), l'Ariadna ha esvait els seus dubtes i ha tirat amunt que li han dit que el tres estava bé, és a dir, que creu fermament les instruccions de l'equip de canalla i la Lucía ha fet un pas endavant, ara ja tenim una acotxadora més.
Finalment, comentar-vos el fet que l'Arnau ha fet un pilaret de 4, el proper 3 de 7 suposo que el farà ell (és el que te ser dosos amb 8 anys que ets molt gran per fer d'enxaneta i estàs al limit per ser dosos), l'Ingrid (8 anys) ha viscut la primera actuació a plaça i la Candela (6 anys) ha vingut a la sortida tot i que avui no tenia ganes de pujar. Ven aviat podrem tirar el primer 5 de 6 de la temporada, molt petit i lleuger, que haurà de servir tant a l'Ingrid com a l'Arnau per a consolidar-se com a dosos en aquesta estructura. Tard o d'hora la Vane haurà de baixar de pis i, aleshores, podrem veure un pom de dalt d'un hipotètic 5 compost per 4 dosos: Yaiza, Arnau, Ingrid i Vanessa, dos acotxadors a triar entre Lucia, Ariadna i Candela (i algun més de la nova fornada) i l'Alba d'enxaneta. Evidentment, això és fer volar coloms i. només si assagem amb força cada dimarts i cada divendres podrem arribar a tocar el cel.

Pd: Gemma, quines fotos més maques, si les voleu veure feu clik aquí.

Trobada ExploraTGN.cat (3a part)


Avui era EL DIA, el dia de la gran excursió i de gaudir de LA FESTA. Em sembla que els petits s'ho han passat d'allò més bé, no han parat de jugar i saltar durant tres hores i això és molt bo per tots. Ara que la temporada comença a agafar un nou aire i que ja és hora de posar una nova marxa al motor dels castells, no hi ha res millor que relaxar-se una mica i treure profit d'aquesta Trobada.




















Una part de la canalla ha viatjat en tren fins a Coma-ruga i crec que s'ho han passat d'allò més bé, després han hagut de caminar uns 15 minuts fins al parc Diver i, un cop allí, han anat a passejar per la platja mentre la resta de castellers preparàvem el "txiringuito". Seguidament, s'han esplaiat a gust saltant d'arbre en arbre, fent un home de fusta, participant en un taller prehistòric-musical, saltant als inflables o escoltant un super concert del Petit de cal Eril.

Novament, hem realitzat un petit taller de castells, diferent als habituals, amb jocs força atractius i complementats amb una mini-classe pràctica de com pujar a un castell. És evident que a les escoles la realització del taller ens surt millor perquè podem mantenir l'atenció dels menuts durant més estona, però tot i les notables diferències, hem pogut veure com un petit grup de nens volia aprendre a fer castells, si més no, volien passar-s'ho bé i a això és el que hem aconseguit entre tots.


Tothom que vulgui pot veure totes les fotografies de la sortida d'avui fent click aquí i aquí.

Trobada ExploraTGN.cat (2part)


Aquest diuemenge anem a fer un taller de castells a la trobada ExploraTGN.cat. Aquí podeu veure part del material que utilitzarem a la sortida. Crec que amb aquesta informació, les 200 fotografies i la nostra imaginació per fer un taller podem arribar molt lluny (fins a Coma-ruga).
























Trobada ExploraTGN.cat



El proper 17 de maig, els Xiquets del Serrallo participarem realitzant un taller de castells a la TROBADA EXPLORATGN.CAT que es realitzarà al Parc d'Aventura Diver de Coma-Ruga. Aquest cop, sortim del nostre entorn natural (les escoles i centres cívics) i ens llencem a la piscina obrint una nova linia de difusió de la nostra colla. Per l'ocasió haurem de preparar nou material didàctic (a veure que podem aprofitar del material existent...) i fer-lo dinàmic i engrescador (els videos estaven molt bé però no hi ha televisió¡¡¡).

A més a més, hem d'afegir el fet que sortirem amb tota la tropa. Desplaçarem a tota la canalla dels Xiquets del Serrallo i pensem fer que s'ho passin lo millor possible. (els menors de 7 anys hauran de venir acompanyats d'algun familiar). S'enfilaran pels arbres, podran participar en un taller musical, realitzar una construcció amb fusta de pi, saltar als inflables o viure un concert del petit de cal Eril.

Espero que l'esforç valgui la pena, per que acabarem rebentats¡¡¡ Si voleu tenir més informació feu click aquí.

Cabra del Camp


El dia 3 de maig els Xiquets del Serrallo vam anar a Cabra, un dels pobles de la Joves de Valls. Primer estàvem a Tarragona, desprès un autocar ens ha vingut ha buscar i ens ha portat fins a Cabra. És clar que alguns han vingut amb cotxe i uns altres amb autocar, els que han vingut amb cotxe han arribat abans i se’n han anat al bar. Ara és quan comença l’ actuació de debò. Nosaltres hem fet un 3 de 6,un 4 de 6 i un 4 de 6 amb l’agulla i els de la Joves de Valls han fet el 4 de 7 amb l’agulla, el 5 de 7 i el 3 de vuit. Al finalitzar la sortida, cadascú se’n anà a casa seva o al bar.

Adéu i fins aviat

Marouane Laabbas

























Tant el 3 com el 4 de 6 van ser nets (amb home del darrera). Un pas endavant més, una actuació menys per fer el primer castell de set. A més a més, l'Arnau va fer el seu primer 3 de 6 en una sortida com a dossos, per tant, ja està preparat per fer el salt al 3 de 7. S'ha de fer una menció especial a les nostres gralles, que no van parar de tocar fins a sortir del poble, això són ganes¡¡¡

Si voleu veure més fotografies de l'actuació feu click aquí. Tindreu accés a les fotografies realitzades per la Gemma, mare de l'Ariadna Guerras.

























Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy