Stella Maris


Avui hem fet acte de presència a la "professó" de la Mare de Déu del Carme. Ho escric així perquè hi han certs aspectes del català que "me saquen de quisiu" (em treuen de polleguera). Aquesta crítica va dirigida al mossèn/capellà de l'església de Sant Pere del Serrallo que es dirigia als centenars d'assistents d'aquest acte. Respecto el fet que tothom és lliure d'expressar-se com vulgui, però hem sembla força millorable el domini que mostra de la seva llengua. Si més no, és discutible el fet de sentir tants i tants errors en un mateix discurs. Parlar en català és possible i fer-ho correctament (no cal ser perfectes) també ho és.

Tornant al tema que ens pertoca. Aquesta tarda hem realitzat 4 pilars, tots ells força especials. Avui s'han estrenat l'Aleix i en Salva com a pilaners, hem repetit el pilar caminant de Sant Pere, això sí, amb un patiment i una mica d'equilibrisme ha millorar i, sobretot, hem recuperat el "pilar a la barca" després d'un any d'absència.




























Mare de Déu del Carme



Els cartells han de ser impersonals a fi de no generar cap tipus de conflicte entre castellers. Per tant, els cartells que veureu a continuació són els models descartats. Ho sento Gemma, no hi vaig pensar en aquest detall, ens haguéssim estalviat un petit disgust i una tarda de sessió fotogràfica. Evidentment, continuaré emprant les teves fotografies perquè són molt bones. Moltes gràcies per la teva ajuda.

Piscina, sopar i focs artificials

Dimecres feia un dia força estrany, ni pluja ni sol, ni fred ni calor, però hi havia mar de fons i no podíem anar a la platja. Així que a grans mals... ben mirat, l'excursió a la piscina va estar força bé tot i que ens va sortir per un ull de la cara¡¡¡ A les 20:00 enfilàvem el camí de tornada al local i, a continuació la canalla sopava uns bons frankfurts (o algo així). Més tard van dirigir-se cap al Bingo, no a jugar-se els estalvis, sinó a veure els focs artificials, és a dir, a petar la xerrada, a fer falcons i pseudo-castells mentre esperaven els 20 minuts de focs artificials.
Aquests dies han passat moltes coses, han marxat la Natàlia (a Alacant) i el Pepe (forçadament però tornarà¡) i s'ha incorporat en Diego a la canalla, sembla ser que per fi tenim el dosos que tant hem necessitat, ara ens cal una mica de paciència, perquè tant la Ingrid, com l'Arnau i el Diego assoleixin el nivell necessari per estrenar-se a plaça. A més a més, l'Aleix cada vegada puja millor i porta millor la "moto", en Marouane i la Núria Leandro comencen a assajar per ser quarts i, dels pisos inferiors, cada vegada estan millor. Trigarem una mica a fer castells de set i mig perquè s'han d'ajustar moltes peces i estem fent una transició plena d'incorporacions, però la cosa promet, espero que per Sant Magí s'aprecïin els nombrosos canvis que s'estan realitzant.


















































Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy