Andorra i Pedraforca




















Aquest passat dissabte vam actuar a Santa Coloma (Andorra). Vam realitzar castells bàsics de 6 més 2 pilars de 4 i un pilar caminant "supersònic". Aquest pilar era el de l'any passat i, personalment, tenia ganes d'enviar-lo directe a la piscina amb la pinya inclosa¡¡¡ Feia un dia genial i actuàvem a l'ombra dels arbres de la piscina Riveryagua, ens trobàvem molt a gust i vam aprofitar l'actuació per fer pujar un bon grapat de castellers. En un tres i no res vam completar l'actuació i ens vam enfilar directes a la piscina i, acte seguit, vam gaudir d'una bona paella. Conclusió: no hi ha res millor que fer una sortida relaxada després de Sant Magí per fer colla.
Un grupet de castellers vam fer camí al refugi del Pedraforca, a fi d'assolir el cim d'aquesta muntanya el matí següent. Els dos xiquets més canalles de la colla van fer el cim i van pujar i baixar com a isards¡¡¡ (per no dir una altra cosa...). Si voleu saber més coses d'aquesta aventura comenceu per demanar-li a l'Aleix com van acabar les seves botes o esperar a que l'Àlex ens faci 5 cèntims de l'aventura.






Si voleu veure més fotogràfies feu click aquí i aquí. A més a més podeu veure com vam ballar la polca fent click aquí.

Sant Magí


Si voleu veure més fotografies feu click aquí.

Us reprodueixo l'email que m'ha arribat d'en David Lobo, casteller de Sant Pere i Sant Pau, arrel dels comentaris despectius i anònims que podreu veure a l'apartat de comentaris d'aquest post. Malgrat les diferències que hi pugui haver entre nosaltres, entre el model casteller de colles grans i petites, entre les diferències conceptuals de SPiSP i Serrallo, hi han punts en comú que ens permeten gaudir plegats del fet casteller. En aquest post no volia escriure res perquè no calen paraules per descriure la química d'aquell dia. Tantmateix, vull reproduir les teves paraules perquè és un discurs raonat, constructiu i respectuós, estiguem d'acord o no.

No em puc creure que hi hagi gent tant miserable com el personatge que ha escrit aquestes coses sobre les colles petites.

Si de debò t'estimes els castells, si més no si, tens alguna idea de castells comprendràs que al Serrallo o a St. Pere i St. Pau li suposa el mateix esforç, fer un castell de 7 i mig que a les dues colles grans un de 9. I crec que les 4 agrupacions celebraran amb entusiasme el castell tot-hi que s'hi portin 1000 punts entre un i l'altre. És més els tarragonins de debò s'alegraran el mateix o inclús més de veure un 5de7 del Serrallo o un 4de7a de Sant Pere i Sant Pau que un 3de9f de les colles grans. Per que saben que l'esforç emprat és el mateix. Les cares d'il•lusió d'un verd desprès del 4de7a era la mateixa que la d'un lila desprès del 3de9f, i així multitud de comparacions i similituds.

Qui fa el que pot no està obligat a més. I m'agradaria que això ho diguessis mostrant el teu nom perquè darrere d'un anònim tothom pot ser molt valent.

Deixant a banda aquest troç del comentari, em dirigia a aquest blog com un casteller de Sant Pere i Sant Pau. En un principi per felicitar a la colla dels Xiquets del Serrallo per la diada de Sant Magí. I també remarcar els moments que vam passar tant amb la canalla durant la diada a l'Antic Ajuntament com durant la processó amb la Polca d'Ours. M'agradaria que això no quedés tan sols amb una flor d'un dia, sinó que aquests moments es repeteixin entre les dues colles i acabin sent un fet del més normal.

Només em queda desitjar-vos que us vagi molt bé el que queda de temporada i que algun dia m'agradaria tornar a veure una pinya formada de verd i blau.

Salut

David Lobo

Tècnic de la Canalla de Sant Pere i Sant Pau

Gratallops (i Pallaresos)


Aquest cap de setmana ha estat farcit de castells. Dos dies de molt de treball en equip i concentració. Finalment, tot ha sortit força bé, no podem dir que ha estat perfecte per la carregada del 4 de 7 amb agulla, però crec que ho podem solucionar entre tots. A més a més, cal afegir que hem completat el cap de setmana amb una bona actuació de 6 a Gratallops. Potser algú és demana que com pot ser bona aquesta actuació, doncs és ben simple d'entendre, tenim a gent nova que necessita estrenar-se i/o agafar confiança per donar un nou pas endavant.
Avui ha pujat pràcticament tota la canalla (excepte en Roger) i això és una gran novetat. A tall d'exemple, avui s'han estrenat l'Aleix i la Núria Leandro. Últimament, ells dos estan sempre a peu del canó a cada assaig, esperant l'oportunitat per poder pujar, es fan un fart d'assajar i, avui sí, han tingut el seu premi. Els dos estaven nerviosos i s'ha notat bastant, però ho hem descarregat i, ara, ens podem donar tots per satisfets. Un altre bon exemple el tenim en l'Othamane, avui ha patit de valent en el seu primer pilar de 4, l'ha descarregat i, això, per mi te molt de merit. El seu germà, en Marouane, ha tornat a pujar de quarts, cada dia ho fa una mica millor i quan estigui preparat podrà donar el salt a castells de set. L'Arnau s'ha estrenat de dosos en un 4 de 6 amb agulla i ha fet per segon cop el 3 de 6 en aquesta posició. La Candela ha tornat a fer un castell després de molt de temps d'inactivitat. I no diguem de la resta, jo diria que tenen la moral alta i estan plens de confiança. Llàstima que no vingués l'Ingrid, hauríem fet el 5 de 6 i llavors la festa a la piscina hagués estat del tot rodona. Bé, som els que som i entre tots fem el que podem.




Barranc de Canaletes (Horta de Sant Joan)


Hola, bon dia. Avui us explicaré com va anar la baixada per barranc, perquè heu de saber que la canalla de la colla va practicar el barranquisme al riu Canaletes, a Horta de sant Joan, el passat diumenge 2 d’agost i s’ho van passar molt bé.

El 2 d’agost la canalla, els grans i l’Oscar Cadiach vam anar al riu Canaletes a fer barranquisme, una activitat molt divertida. Abans ens vam reunir a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona, per anar a Horta de sant Joan amb furgonetes, i en arribar a Horta ens vam reunir a la plaça del
poble. Quan van arribar tots vam anar fins a una part del bosc on ja no hi podien arribar els vehicles, i tot seguit vam col·locar un plàstic al terra, on ens vam treure la roba i posar-nos els vestits de neoprè. Tot seguit vam caminar per un turó fins arribar al riu. Quan vam arribar ens vam acabar d'ajustar els vestits de neoprè i ens vam tirar per una paret. A l' Ariadna li va agafar fred, l’Alba, la Vane, l’Othamane, l’Arnau, l’Oda, el Toni, l’Oscar i jo ens ho van passar molt bé. La Núria i la Yaiza van passar per un sifó i l’Aleix es va tirar d’un lloc molt alt. La Montse s'havia de tirar d’una baixada alta i tots li dèiem que es tirés, però ella feia: aaaaaaahhhh!!!! calleu!!!!. El Pska gairebé el mateix però sense els crits i molt insegur, quan es va acabar la activitat vam anar a la furgoneta i de camí véiem aquell paisatge tan cremat i desolat (si ja ho diu la gent, la natura és ambigua). En arribar a la furgoneta deixàrem el plàstic sobre el terra i ens vam treure el neoprè. I de la furgoneta vam anar al restaurant a dinar. L’Oscar se’n va anar més d’hora per anar a fer el Montblanc, la muntanya més alta d'Europa.

Adéu fins aviat


Marouane Laabbas


Si voleu veure la resta de fotografies feu click aquí.

















Manualitats


Després de molts dies sense escriure, ara tinc una cosa a explicar-vos. Estem preparant un joc casteller per la canalla. Com podreu veure a la fotografia superior (foto d'en Joan Boronat) estem treballant per tenir-ho enllestit quant abans millor. Molta gent ha col·laborat en la realització d'aquest petit joc, que no és res més que la nostra "còpia barata" del material creat per la Diputació de Tarragona i, quan s'enllesteixi, el podrem dur a les actuacions, als tallers de castells o on ens vingui de gust. Qui sap,potser poden pujar el Pedraforca el 23 d'agost i fan un pilar de 4...
A més a més, avui volia penjar les fotos del primer assaig de pilar caminant de la temporada, però no he pogut fer-ho. Natàlia, envia'm un email adjuntant-me les fotografies de l'assaig a canallaxiquetsdelserrallo@gmail.com i les podré penjar. Per ser el primer dia d'assaig de pilar, va anar força bé, però calen més relleus a les mans per assolir l'objectiu de portar un molt bon pilar per Sant Magí. A finals de setmana en Marouane us informarà de l'excursió i baixada de barrancs que la canalla va fer diumenge passat a Horta de Sant Joan.
Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy