Santa Tecla Gloriosa


... mare dels tarragonins, què hi ha avui per dinar? Espineta amb cargolins.

Comencem la primera ronda amb un 4 de 7 amb agulla que no provoca cap sobreesforç, aquest cop el pilar està aplomat i és l'estructura del 4 que remena una mica el castell. Descarreguem el tercer de l'any. En segona ronda anem a pel nostre objectiu del dia, el 5 de 7. Desmuntem un treballat primer intent, s'intenta corregir petits detalls abans de tornar-hi de nou. El segon intent d'aquest castell es belluga més que el primer, però la canalla tira amunt (amb llagrimeta inclosa de l'enxaneta). A la sortida de la canalla el castell cedeix. Finalitzem l'actuació amb un divertit 3 de 7 i un pilar de 4 al balcó de l'ajuntament.


























Ballada d'Amparitos


El dissabte 19 de setembre vam reeditar la ballada d'Amparitos. Enguany hi van participar molts nens i nenes de la colla acompanyats del seus pares, per tant, es va convertir en una festa familiar on la rauxa estava garantida.



























Presentació del llibre: 20 anys dels Xiquets del Serrallo




Dimecres passat és va presentar el llibre del vintè aniversari de la colla explicats per Pinya Blava. Aquest acte va servir per repassar vells temps i explicar anècdotes confessables i inconfessables. Doncs bé, ahir a la nit m'explicaven la jugada mestra d'un acotxador afamat. Corria l'any noranta i poc i aquella tarda-nit d'actuació només hi havia un acotxador i enxaneta, així que la colla depenia dels manaments d'un petit acotxador que es negava a enfilar-se al castell si no se li proporcionava un pollastre a l'ast¡¡¡ Així que a corre-cuita li van haver de comprar un pollastre i no es va enfilar al castell fins a haver-li fet quatre queixalades a l'animal... i és que 20 anys d'història d'una colla ha permès donar vida a un molt bon llibre.

Cartells de Santa Tecla 2009


Enguany ens incorporem a la Santa Tecla a les escoles amb la realització de tallers de castells al CEIP Serrallo i el Carme. Realitzem la segona edició de la Ballada d'Amparitos (convertida en pujada) i finalitzem aquesta amb la Musclada a la plaça de les Cols. Presentem el llibre del 20è aniversari de la colla. Torturem al Serrallo i Torres Jordi amb unes matinades a les 7 del matí. Finalment, assagem un bon grapat de dies a fi de consolidar el 5 de 7, 4 amb agulla i pilar caminant. No ens donarà temps a avorrir-nos¡¡¡¡




Pd: Avui a les 21:30 sortim per TV3 realitzant un pilar de 4 i demà al matí estrenem un nou pilar de 5. Estem preparant els playbacks pel 23 d'octubre... una bona festa¡
Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy