Playback's 2009



















Són les vuit del vespre, del 23 d’octubre. Ens trobem al tinglado del moll de costa.

Pares, amics, coneguts... entren i s’asseuen per veure l’espectacle.

De sobte s’apaguen els llums i dos presentadors molt marxosos s’encarregan de donar la benvinguda i de presentar els playbacks 2009 de la colla: “Xiquets del Serrallo”. Es tracta del Roger i la Laura que aquest any s’encarregaran de donar ritme a l’espectacle.

Després de mesos d’assaig amb els pekes de la colla, per fi ha arribat el dia.

L’Aintzane, la Maria i l’Elena porten des de les cinc de la tarde fent els últims repassos dels balls i preparant als protagonistes per actuar.

És la nit dels més petits de la colla!

Després de la divertida benvinguda per part dels presentadors, Ja els tenim allà. Els més petits es troben a sobre de l’escenari fent les seves actuacions que amb tantes ganes han preparat.

Després de poc més d’una hora i mitjà, l’espectacle finalitza amb el ball de tots aquells que han posat una mica de la seva part perquè es puguessin duu a terme els playbacks.

El Marouane, l’Ottman, la Yaiza, l’Ingrid, la Candela, la Vane, l’Alba, l’Ariadna, la Núria i la Mª del Mar han estat espectaculars a sobre de l’escenari, i les monitores no ens podem sentir més orgulloses de la feina que han fet els peques, de les ganes que han posat i de les hores d’assaig, no només al local sinó també a casa, que hi ha dedicat.

Esperem repetir l’any que ve!

Elena González Bargé

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy