Les colònies


Divendres ens vam instal·lar, vam anar a sopar i vam anar a la casa de colònies per agafar les llanternes per fer alguns jocs de nit.
Dissabte vam parar la taula per esmorzar. Alguns van anar al camp de futbol i alguns al parc. Aquell dia al camp de futbol van anar l’Andrea, el Fran, el Roger, l’Othmane i jo , ens vam quedar un ratet jugant i després vam anar a sopar i vam fer una gimcana de nit hi havia 4 proves però una baixada era molt fosca i l’Alex i jo teníem por però vam fer la prova que era ficar-nos la faixa en 50segons, en una altre prova era de ballar la polca amb uns sacs, una altra era de buscar un fil de llana en el camp de futbol i la ultima anar a buscar troncs. Després vam tornar a la casa on ens hi esperava un personatge de fantasia amic del Roger Príncep. En acabar de xerrar amb aquest personatge ens en vam anar a dormir.
El diumenge pel matí vam recollir i ens en vam anar al camp de futbol a fer una altra gimcana on vam fer dos grups,com si fóssim dues colles castelleres i vam anar passant proves. Després vam anar a dinar, per la tarda alguns van tornar a anar a camp de futbol i altres al parc i després vam marxar.
Text escrit per Ariadna Guerres Lladó (anxaneta de la colla).



































El concurs


Vam fer l’ entrada a plaça i, com sempre, la canalla ens vam col·locar els primers darrere les gralles. Un cop dins la canalla vam anar a una sala amb un taula i cadires, on vam fer dibuixos i un mural. Com que començàvem el primers ens vam preparar ben ràpid i vam anar amb la resta de la colla a fer el 4d7 amb l’agulla, que va caure! No començàvem gens be, però a la segona ronda el vam tornar a intentar i el vam assolir. Ara tocava aconseguir l’objectiu del dia, descarregar el 5d 7 que va caure per St. Tecla. I aquest cop sí que el vam descarregar! Els més petits ens vam quedar una estona a plaça celebrant-ho. Vam tornar al nostre espai per esperar la següent ronda, en què vam fer el 3d7 amb l’agulla, un castell que no havíem assolit mai,de fet no l’havíem ni intentat. Per això encara ens va fer més il·lusió descarregar-lo, i tots vam saltar d’alegria. Més tard tot i havent acabat, vam tornar a l’arena per fer-nos una foto de colla, i una altra amb uns cartells que formaven la paraula “local”. Aquest any també acabàvem el concurs quedant penúltims. Per acomiadar la diada vam fer un pd5.


Santa Tecla i la Mercè

St. Tecla, una diada amb molts nervis a la canalla, ja que havíem de provar el 5d7 amb dos dosos i un acotxador nous (L’Íngrid, la Malen i l’Aleix).
La diada de St. Tecla va començar de bon matí no eren ni les 10 que ja havíem fet un pd5.
Vam obrir plaça amb el 4d7 amb l’agulla. Després vam provar el 5d7 que va caure en tirar el peu l’acotxador del tres; per la canalla no va ser una caiguda gaire dolenta, ja que l’Ariadna va ser l’única que tenia mal amb un cop al peu,tot i que al dia següent tornava a fer castells. I per últim el 3d7que, tot i que no anava malament, es van despenjar l’acotxador i l’anxaneta per culpa dels nervis. Vam acabar la diada amb un pilar davant de l’Ajuntament. Després vam anar a dinar al restaurant “xino” de la Plaça de la Font on, ens vam divertir molt. A la tarda vam menjar-nos un gelat i ens vam preparar per la processó. Tot i que semblava que plouria, com a St. Magí, el temps va aguantar fins al darrer pilar.
L’actuació de la mercè vam començar amb dos castells de sis. En quant al pilar, que repetia la mateixa alineació que l’any passat, vam col•laborar obrint pas amb les nostres faixes. Vam tornar a arribar i per 15a vegada consecutiva! Va ser un dia molt bonic i ple d’ emocions!







Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy