Sant Joan i la flama del Canigó


Després de la polèmica vilafranquina del passat 14 de juny on el 4 de 7 va quedar en intent desmuntat, ara podem dir que ja tenim el primer de l'any al sac. Aquest Sant Joan ha estat molt engrescador i crec que podem donar-nos per satisfets tots plegats.
Dilluns a la tarda realitzàvem el darrer assaig abans de Sant Joan i van decidir portar el 4 de 7 a plaça (tot i alguns dubtes generats durant l'assaig). Dimarts a la tarda vam ser partícips de l'arribada de la flama del Canigó al Serrallo on vam realitzar un pilar de 4 aixecat per sota amb Yaiza i Jofre com a protagonistes.

Però el dia important era ahir, de mica en mica anem avançant amb la canalla, ahir vam recuperar la Candela com a acotxadora d'un tres de 7, l'Ariadna va fer el 4 de 7 amb una febrada a sobre (aquesta nena és la canya, vol fer castells de vuit i ens motiva a tots per fer-los amb emails a la llista de correu electrònic de la colla). L'Alba i la Vane van fer de parella al 4 de 6 amb agulla entrant la Vane a l'agulla (s'han invertit els papers respecte altres cops). L'Arnau i l'Ingrid van fer els seus pilarets (són grans per ser enxanetes i massa petits per ser dosos) i el tandem Natalia-Yaiza saboreja la feina ben feta (exceptuant la llagrimeta del final per un pilar descarregat d'aquella manera). L'Otman, Marouane i Aleix son pinyeros fixes i el darrer s'estrenava de lateral amb només 13 anys.

Al finalitzar l'actuació hem realitzat tres pilars de 4 de comiat, al pilar central s'estrenava l'Aleix (fill de Josep Maria) i, la seva carona de felicitat no tenia preu. Però no tot eren flors i violes, el seu cosinet estava gelós perquè no l'havia fet ell, així que vam fer un darrer perquè no plorés més... coses que passen a les millors famílies. Feu click aquí si voleu veure la resta de fotografies de la Gemma (Mare de l'Ariadna).




Per últim, comentar que aquests dies es troba a faltar el Pepe i des d'aquí doncs li mano una abraçada molt forta i desitjo que es recuperi aviat.




L'equip de Canalla estem muntant una baixada de barranc pels Ports el dia 1 d'agost, dissabte. És una activitat per a la canalla però oberta a tothom qui vulgui participar.

Les condicions generals són:- 7 anys o majors- El barranc hi han salts i sifons però en general no són de pas obligat. No hi ha cap rapel.- L'horari encara està pendent de decidir. En funció del nombre de participants s'hauran de fer fins a 2 tandes.- El transport va per compte dels participants

El cost de l'activitat és de 25€ per participant (preu especial per la Colla), aquest preu inclou: * Assegurança que inclou tant l'activitat com el desplaçament * Neopré * Casc * Guia- El dinar no va inclós.

Cal portar:- Banyador- Tovallola- Sabates velles per mullar-les (xancletes o similar NO)- Roba seca per poder canviar-se després de l'activitat- Sabates per després de l'activitat. Aquell que estigui interessat cal que faciliti el següent:- Nom- DNI- Data de naixement- Alçada- Pes- 25€ On us podeu incriure?- A la Colla (equip de canalla)- Correu electronic del Toni Valls* La incripció serà vàlida quan s'aportin totes les dades necessaries i els 25€. Fins quan? - Data límit, 10 de Juliol

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy