Colònies a Prades


El dissabte 10 d’octubre a les 10 del matí vam marxar en cotxes cap a Prades. En arribar ens van explicar com funcionava la casa i vam deixar les maletes. Tot seguit vam començar un joc de preguntes dividit en 5 etapes, el vam fer per grups. A les dues vam anar a dinar. En acabar, a l’hora de la migdiada alguns van pujar a les habitacions i d’altres es van quedar a baix pintant, fent un taller de llanes o jugant a futbol.
A la tarda vam fer un passeig fins a la roca foradada, on els únics bolets que vam trobar no eren comestibles i vam trobar castanyes. En tornar vam decidir que preferíem fer un taller de samarretes abans que anar al parc. Després de fer cadascú un dibuix amb el “logo” de les colònies, ens van repartir una samarreta per persona, i els hi vam posar unes gomes per fer rodones blanques, per tot seguit posar-les a tintar. Vam entrar a la casa a fer les votacions del “logo”, va guanyar el meu!
Després de la dutxa, vam sopar i vam anar a l’ermita de St. Roc a fer jocs de nit. El diumenge al matí, després d’esmorzar vam tenir una estona de temps lliure, després ens vam posar la roba de castells i vam anar a la sortida a Vilaplana.

En acabar la sortida vam anar a fer un picnic a la Mussara, quan vam acabar de dinar ens en vam anar caminant allí a prop en un lloc on vam trobar una paret per escalar, ens hi vam quedar fins que havíem escalat tots. Després de berenar una llesca de pa amb nocilla , vam fer jocs per allí i vam marxar.
En arribar vam estampar a les samarretes “colònies 2009 i el logo”,després ens vam dutxar i vam veure “Quarts de nou” i vam sopar. en acabat de sopar ens van deixar una mica de temps lliure, ens vam abrigar be i vam tornar a l’ermita de sant Roc, a fer un joc de nit de por, on vam conèixer el comte Guifré de Berrugós, uns bandolers i la princesa Berrugueta. Quan vam arribar a casa ens vam disfressar i maquillar, ens van posar musica i a ballar.

El dilluns pel matí vam fer les maletes després d’esmorzar, ens van deixar una estona per jugar i ens en vam anar fins a l’ermita de l’Abellera. Un cop allí vam fer una gimcana molt divertida, vam passar el matí allí i a l’hora de dinar vam tornar cap a la casa. Després de dinar vam estar jugant, pintant o fent taller de llanes fins les cinc, després vam agafar les maletes i vam tornar a Tarragona.

Text escrit per Yaiza de la Cruz Morán, dosos dels Xiquets del Serrallo.

Si voleu veure la resta de fotografies feu click aquí. D'aquesta manera podreu veure totes les fotos que va fer en Toni Valls.


























Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy