Les colònies


Divendres ens vam instal·lar, vam anar a sopar i vam anar a la casa de colònies per agafar les llanternes per fer alguns jocs de nit.
Dissabte vam parar la taula per esmorzar. Alguns van anar al camp de futbol i alguns al parc. Aquell dia al camp de futbol van anar l’Andrea, el Fran, el Roger, l’Othmane i jo , ens vam quedar un ratet jugant i després vam anar a sopar i vam fer una gimcana de nit hi havia 4 proves però una baixada era molt fosca i l’Alex i jo teníem por però vam fer la prova que era ficar-nos la faixa en 50segons, en una altre prova era de ballar la polca amb uns sacs, una altra era de buscar un fil de llana en el camp de futbol i la ultima anar a buscar troncs. Després vam tornar a la casa on ens hi esperava un personatge de fantasia amic del Roger Príncep. En acabar de xerrar amb aquest personatge ens en vam anar a dormir.
El diumenge pel matí vam recollir i ens en vam anar al camp de futbol a fer una altra gimcana on vam fer dos grups,com si fóssim dues colles castelleres i vam anar passant proves. Després vam anar a dinar, per la tarda alguns van tornar a anar a camp de futbol i altres al parc i després vam marxar.
Text escrit per Ariadna Guerres Lladó (anxaneta de la colla).



































Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy