Dames i Vells


Tinc una pregunta per vostè: si les autoritats tenen tant de poder, com s'enten que encara demanem un local adhient per fer castells?

Doncs com podeu veure, en aquestes fotogràfies, descubrim un Palamós (Paleimous) en la seva faceta d'autoritat. En Palamós va patir per poder venir a fer castells, feina en hores d'assaig, està lligat a Dames i Vells... però no es va perdre l'actuació de Santa Tecla i de la Mercè, fins i tot ens va fer una visita (protocolaria, és clar...) durant la llarga processó, on el vam rebre amb un eeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEH¡¡¡












Cristineta


Vam estar dos mesos sentint al David Miranda dient des de fora del castell, Cristineta, maca, mira endavant, busca l'Arnau... i la Cristineta li deia el seu nom des de dalt del castell i li llençava petonets.
El seu gran dia va arribar per Sant Magí, amb 3 anyets recent fets feia el seu primer pilar caminant, el papa, en Baldo Osorio, feia de baix, el seu tiet, en Miquel Àngel Alabart, feia de segon i l'Àlex estava just per sota seu fent de dosos. Amb molt d'esforç i justets de forces el pilar va arribar a bon port.
Tots esperàvem amb impaciència l'arribada de la gran festa, Santa Tecla (TV3 SANTA TECLA EL 23¡), per veure el fruit de tot aquest esforç que fèiem cada dijous, sempre progressant, sempre mirant endavant, amb la convicció que arribaríem sobrats.
I així va ser, la Crisitina anava saludant a tothom, anava llençant petonets a tort i a dret, mirava els balcons, feia un mig gir i la mama, xisclava, Cristina¡¡¡¡¡¡¡ Cristina¡¡¡¡¡ i ella seguia tant feliç...
Gràcies a la Crisitina, a tota la colla i a la generosa propina que l'alcalde li va donar; doncs ens vam pagar unes pizzes per celebrar la festa. Potser no va ser la Santa Tecla somniada per tots, però enguany vam poder gaudir tranquil·lament d'un pilar lent, però 100% segur.











Convivències amb Mallorca


A finals de juliol, els amics mallorquins van fer una excursió de cap de setmana a Tarragona, malauradament, era el cap de setmana més carregat d'actuacions que em tingut aquest any i no vam poder estar tot el temps possible amb elles... i ells també¡¡¡¡ jejeje

Tot i això, és pot veure que la nit que vam passar junts va ser molt intensa i mogudeta¡¡¡ qui ho havia de dir que entre Serrallo i Mallorca i hagués tanta química¡












































Platja i focs artificials



Doncs això, al mes de juliol uns quants canalles que feien de "vigilantes de la playa" vam anar a banyar-nos al Miracle i veure els focs artificials.

Au, això és tot, amb les fotos queda demostrat lo de una imatge val més que mil paraules.






















































































Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy