Primer assaig de canalla del 2009


Quin fred que fa al gimnàs¡¡¡ Jo pelant-me de fred i tots els petits van en màniga curta, però que se'ns posaran malalts... ai mareta meva, que encara no hem començat i ja els hi haurem de donar la baixa per malaltia.

Avui era la tornada a l'escola, el retrobament amb els companys i amics, era fer gresca i era, sobretot, el dia per treure de polleguera en Toni Valls¡¡¡ però ell ha resistit estoicament a la bogeria contagiosa d'aquesta mainada (i això que la tasca encomanada no era gens fàcil). Aquests trapelles tenen clar que com més et coneixen més et poden prendre el pèl i, per molt que t'hi escarrassis, sembla que ells només visquin per tocar-te els nassos (mentre empipin al Toni i no a mi... jejeje).

Aquestes floretes que tenim per canalla son, en el fons, uns trocets de pa. On estan aquells gamberros que destrossaven vaixells i feien bulling als companys ara deu fer uns 10 anys. Per sort, aquests temps s'han acabat i, tot i que el món (en general) i l'educació infantil (en particular) sembla que vagin a pitjor, naltros, podrem dir que tenim una canalla que, com a individus, cada dia son més sans, més forts, més solidaris, més nets, més respectuosos, en definitiva, són més persones.

Aquí teniu unes fotos que resumeixen el primer assaig de la temporada. Podreu veure a una nova versió de la Lucia amb més agilitat i empenta. Els primers intents de la Núria per fer castells, temps al temps, que tot arribarà. Les entremaliadures de la Vanessa, l'Alba, l'Ariadna i la Candela. Malauradament, no podreu veure el patiment dels quatre nois que han hagut de realitzar uns exercicis torturadors... estaran tota la setmana amb cruiximents (agulletes).










Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy