Taller de castells al Cèsar August


Novament, tornem a realitzar el taller de castells per als petits de primer curs del CEIP Cèsar August. És molt gratificant veure la quantitat de castellers que hi participen i, tot i que any rere any, ens costi un ull de la cara fer un nou casteller d'aquesta manera, nosaltres hi tornem. Es pot dir que és una barreja de masoquisme/tossuderia amb un petit punt de diversió i nostàlgia.

Enguany, l'espavilat de la classe, és a dir, el que sap una mica de castells era en Magí, de can matalasser i, de la resta de la classe que hem de dir, doncs que els castells no és el seu fort, però qui sap, potser algun dia decideixen fer-se castellers o simpatitzar amb alguna colla de la ciutat; potser llavors recordaran que els Xiquets del Serrallo els hi van donar la seva primera lliçó de castells.











































Finalment, comentar-vos que aquest taller significa tornar a l'escola de la meva infància i, per uns moments, penso que m'he equivocat de carrera, potser hagués estat millor fer magisteri però, és clar, no és el mateix impartir un taller d'una hora, que haver d'estar tota la vida fent de mestre...

DIMECRES 25 DE MARÇ: Col·legi Sagrat Cor. De 15 a 17h. Amb 1r de primària.
DIVENDRES 27 DE MARÇ: CEIP Saavedra: De 15 a 17h: Amb 3r i 4t de primària. Aquest taller el fem a la classe del Fran Casadevall i amb la possibilitat de poder fer el taller després de setmana santa als cursos que queden (1r, 2n, 5è i 6è).
Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy