De vacances


S'ha acabat la temporada, l'Alba, Vanessa, Arnau, Roger, Lucia, Cristina, Fran, Baldito, Yaiza, Lamia, Mar, Natalia, Marouane, Alejandro, Fernando, Gemma i la nova generació de petitets ja fa dies que han tornat a la rutina del cole (i guarderia), en definitiva, a ser els trapelles de sempre.

Després de tota una temporada d'amistat ara es troben a faltar, alguns es veuen força sovint, d'altres, com la Gemma, no ho poden fer tant sovint com voldrien per que han marxat a viure a fora, concretament, a Tàrrega. (si li voleu escriure un email feu-ho a gemma_xiquetsdelserrallo@hotmail.com)

Així que, a l'espera d'una activitat abans de Nadal acomiadem aquesta temporada, on hem consolidat un bon pom de dalt, hem fet petits grallers i timbalers i, sobretot, hem fet que existís un bon ambient entre elles i ells. El 2008 començarem un mes abans, concretament, el cap de colla te previst començar durant el mes de gener, qui sap, potser el dia de reis tornem a la feina, així que esperem que l'esforç iniciat el 1988 ens doni nous fruits pel nostre vintè aniversari.

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy