Estimats Reis Mags...


Som 25 xiquets i xiquetes del Serrallo que avui esperàvem la vostra arribada amb molta il·lusió, estem contents per tots els regals que ens heu portat i esperem que l'any vinent torneu a venir des de l'Orient amb aquell carruatge amb motor que us deixa a la porta del nostre local al carrer Nou de Santa Tecla.















































































































































2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola castellers!!!

Espero que tots hàgiu passat unes bones festes una bona entrada d'any i que els vostres reis mags hagin complert amb l'ho desitjat!!!

Ara bé, comencem a parlar de feina, a partir d'aquet divendres 11, la canalla ja es fica mans a la obra per estar al 200% aquesta temporada. Això vol dir que estarem els divendres al local una bona part del equip tècnic.

Per ensenyar a pujar a qui vulgui aprendre. Afinar als que pugen de fa poc temps. I a buscar noves incorporacions per als troncs d'aquesta temporada.

Així que anima't no et quedis al sofà i baixa!!!

Com bé diu el nostre presi AQUET ANY SERÀ BLAU MARÍ

Tradiblog ha dit...

Enhorabona pel teu blog casteller. Si vols que et llistem al TRADIBLOG ens ho comuniques i estarem satisfets de comptar amb el vostre blog. Incrementaràs les teves visites i donaràs a coneixer els teus articles a tota una comunitat molt pròxima i receptiva cap els fenòmens de la cultura popular i tradicional. Si vols divulgar el TRADIBLOG entre els teus coneguts, endavant. Salutacions i fins aviat.
TRADIBLOG: tradiblog@mesvilaweb.cat
http://tradi.blogspot.com

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy