Com aiguar els castells.


Som el país de la sequera permanent, ens manca l'aigua i també ens manquen les idees. Mai ha plogut a gust de tothom i ahir no fou una excepció, insuficient per uns, d'agrair per uns altres i, pels Xiquets del Serrallo, va ploure en el moment més inoportú.

Volíem començar l'any amb bon peu i plantar un 3 de 7. Volíem deixar fixat un tronc i una pinya per a la primera sortida, però del voler al poder hi ha massa distància i, malauradament, només estem preparats per portar a plaça castells de 6.

No tot és degut a causes alienes, també trobem mancances pròpies salvables a curt termini, però que requereixen de més hores assaig. En tindrem prou amb 3 assajos fins Sant Jordi? Aquesta és la qüestió. Espero i desitjo que així sigui.

Dissabte 4 d'abril vam arranjar el local i vam finalitzar els dosos metàl·lics, ara només cal un voluntari que s'animi a fer-li una camisa i un pantaló a mida. Cosir és molt laboriós i l'alternativa més "senzilla" podria ser el belcro. A veure qui s'anima a finalitzar aquesta obra mestra d'enginyeria yanki i catalana. Disseny de Tim Corman, material aportat pel Raül, soldat pel Mamert i embolicat amb espuma per... qui ha estat?.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

http://plantillaswebblog.blogspot.com/search/label/*TODAS%20PLANTILLAS%20NUEVO%20BLOGGER%20BETTA

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy