Patim, patam, PATUM


Patim per fer castells, per sort no fem patam al terra però si que peta el cel (portem 3 divendres de pluja) i celebrem la Patum al local.

Vam fer les proves del nou 2, i amb la xarxa van funcionar, si algun dia el portem a plaça és veurà un tronc molt lleuger, amb dosos molt petites (9 i 11 anys), amb quarts (de 15 i 18 anys). L'alba ja està preparada per fer d'enxaneta, és va lluir a l'assaig i va mostrar bones maneres, exceptuant la baixada, que anava massa embalada, com sempre.
El super menú del mes (apte per als nens i nenes de més de metre i mig)


- Patates emmascarades amb cansalada.
- Porc Senglar.
- Postres (natilles amb galeta maria)
- Barreja (moscatell i anís)
Com podreu veure a les fotos, ens trobem tres infiltrats, el de la dreta és un "nou canalla", ens hem quedat sense un lateral per una llarga temporada i li hem de donar de menjar... com els bebès. Els dos infiltrats de l'esquerra tenen el cor baieta i, el més petit, l'Ivan diu que no farà castells fins que no faci 5 anys i, a veure si esbrineu a quina colla anirà? o porta escrit al front, "sóc de la Jove, a mi no m'enredeu".

La darrera foto (inferior dreta) ens mostra la nova passarel·la de models que s'han montat els més petits. No ens enganyem, per molt que naltros creguem que els matalassos són per protegir-nos d'una possible caiguda, ja els hi hem donat noves utilitats i la passarel·la, el ring de "pressing catch", el sofà, la porteria de futbol, són una bona mostra de la gran inversió que vam fer l'any passat.

Per avui s'havia programat una sortida amb la canalla, finalment, ens hem quedat sense passeig amb golondrina, sense pizzes, sense jocs, sense festa del comerç just, sense pilars per tothom. Que hi farem, un altre dia serà.

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy