Vinga senyors que ja veig Tarifa¡


Abans d'emprendre el viatge a Mallorca no hi ha res millor que sortir a fer un tomb amb el llagut del Nàutic de Tarragona conduït per en Pep Franquet, delegat de rem d'aquest club i casteller de la nostra des de fa mooooolt de temps. A qui no li hem pogut agrair suficientment l'esforç que ha hagut de fer per suportar-nos durant més de 2 hores.

Hem fet dos torns i, per desgràcia, no tothom ha pogut sortir a la mar (per diversos motius). Si més no i, tornant a la canalla, avui hem tingut a la Natàlia Mosquit com a marca (va fer rem en el passat) i al David Miranda, que podreu veure en plena acció intentant seguir el ritme d'en Miquelet... vegeu "el vídeu".

Demà a la tarda comença l'aventura Mallorquina dels més menuts, espero que gaudeixin d'aquest gran viatge, espero que tots recuperin forces, que tornin a gaudir mirant castell amunt, que s'esvaeixin els dubtes i els plors i que el nosre final de temporada sigui de traca i mocador.

Tots ho passem malament quan les coses no surten i, per aquest motiu un "visionari" va escriure aquesta cançó a la manera del Serrallo.

anem a les places a fer bon castells pero d'avegades les coses NO van be pero el serrallo no hens desenimem agafem pregem les faixes i anem a fer un quintet!!!!

anem al bar.........

arriant el chim pampum, arriant el chim pampum

anem a les places a fer bons castells pero d'avegades les coses SI van be pero el serrallo no hens conformem i cada vegada volem mes i mes i mes!!!!!

volem local..........


2 comentaris:

Anònim ha dit...

sí, sí, anem al bar, anem al bar, i si no ens surt bé, és igual, anem al concurs, anem al concurs, dos castells de set i a donar pel cul, a cobrar i a passar-nos-ho bé, anem al bar anem al bar

Anònim ha dit...

La procsima vegada podriem anar alguns k sapigen remar vastant bé.podrien agafar un esquif o algun de dos.avere si apreneu rapit i en apuntem a remar ki bulgui de la colla un a tenporada sensera . ANIMEUSEN!!!

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy