Cercavila del 20è aniversari


Quina setmana, plena d'esforç i sacrifici, ens ho hem currat a cada assaig (de dilluns a divendres) i, després de 5 dies de treball seguits (i si sumem els 4 de l'anterior setmana), molts de naltros ja començàvem a estar tips de castells.









Per compensar aquest sacrifici, enguany hem tingut la gran sort d'inventar-nos una diada festiva al nostre gust, a la mida del Serrallo. A les 10 del matí, una desena de castellers iniciaven la Cercavila del 20è aniversari, acompanyants de la xaranga "de Festa i guiats pel Manotes (el "gegant" de la colla que representa la figura d'en "Garrutxero", l'avi de la colla).










Tots junts hem creat una nova festa, espontània, divertida, alegre i... amb sorpreses diverses, com l'excursió a diversos bars de la ciutat, la passejada per dintre del mercat o el tast del vi del 20è aniversari.









Finalment, i després de 3 hores de cercavila, hem arribat al Serrallo on els nostres companys havien preparat la Musclada popular i que significava la traca final d'aquesta gran festa.

Pregunto: si els adults no ens aguantàvem drets a les 2 de la tarda, d'on han tret les forces aquesta canalla per aguantar tota la cercavila?


Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy