Més actes del XX aniversari


hola.

Us adjunto el missatge que el nostre president ha enviat a diverses entitats, convidant-los a l'assistència dels actes del XXè aniversari:

Emmarcat en el conjunt de celebracions organitzades amb motiu del vintè aniversari de la Colla Castellera Xiquets del Serrallo, em plau emplaçar-vos el proper dissabte 13 de Desembre al nostre local social (al núm. 9 del c/ Nou de Santa Tecla de Tarragona) per assistir al següents actes:

· 19,00h. Presentació de l’estudi sociològic de l’estructura informal d’una colla castellera de Mar González Sanz sociòloga.

Anàlisi explicativa de l’estructura de la xarxa informal, invisiblement distribuïda, d’una colla castellera des de la perspectiva de la teoria de les xarxes socials. Aproximació a la realitat interna castellera per conèixer quin és el marc d’interrelacions dotat i compartit de sentit, les actituds observades i els discursos definits (reconstrucció objectiva de les experiències subjectives). Anàlisi dels grups similars resultants per explicar la formació de grups homogenis.

En definitiva, indagar la dimensió del món casteller que queda invisible a la mirada dels mitjans de comunicació, de l’espectacle i de la festa en un dia d’actuació castellera.

A continuació es farà el passi d’un vídeo explicatiu.

· 20:00 Presentació dels vins del XX aniversari dels Xiquets del Serrallo “AVUS” de celler “Cal Menescal” de Bot (Terra Alta) a càrrec de Josep Bosch i Llovet, enòleg.

Vi blanc, de garnatxa, provinent de vinyes amb més de mig segle d’antiguitat. Fermentat i envellit durant 6 mesos en barriques noves de roure francès i americà.

Vi negre veremat en petites caixes seleccionant les millors partides de raïm. Elaborat de manera tradicional i dipositat en barriques noves de roure francès i americà durant 4 mesos.

A continuació es farà una cata/degustació de vins per tots els assistents.

· Veurem el Barça-Madrid.

F.Xavier del Amo i Duch

President

Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona

Tarragona 3 de Desembre de 2008.

1 comentaris:

Potti ha dit...

I els forasters podem gaudir d'aquest estudi? Me podeu passar una copia? :)

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy