Casc de faralaes


Mai havia pensat quin seria el denominador comú entre les folkloriques i la Laureta Bonica, ara ja l'he trobat.

Fa unes setmanes que vaig tenir la "brillant" idea decorativa de transformar el negre casc de canalla en un casc realment impactant. Així que si el cobrim amb una tela de nylon de color vermell i topos blancs doncs hauríem de visualitzar un mocador casteller. Però si aquests topos són grans i el vermell és molt vermell, doncs obtenim el resultat de la foto de la dreta. Un casc de faralaes¡¡¡

Malauradament, vist el poc suport femení a la proposta (van trigar menys d'un segon en dir que NO, que era cutre, hortera i tots el improperis que us passin pel cap, en canvi, als homes els hi semblava original) doncs hauré de tornar a la botiga aquest element decoratiu.

Aquí molt criticar, molt criticar, però ningú és va comprometre a fer-ne'n un amb mocador casteller, com a molt, va sortir la idea de que ho fes una modista.

Conclusió: si algun cop una dona et diu que quelcom es cutre, doncs t'ho pots creure o no, però si totes les dones t'ho afirmen, doncs ja saps que et toca, desfer-te'n i tornar-ho a la botiga (sort que estava de rebaixes).

Divendres 13 de febrer a les 20:00h. comencem la temporada amb els assajos de canalla. Hi esteu tots convidats.
Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy