Primera sortida de castells de la temporada


La primera sortida ha anat molt bé, però sempre hi ha problemes. Ara us explicaré la primera sortida de la nostra temporada: Hem arribat tots a la plaça del Rei i alguns eren al bateig de la Núria i quan ha acabat li han proposat a la Núria de fer un pilar però la Núria s'hi ha negat i llavors el pilar l'ha fet la Lucia (que ha pujat molt bé).
Després el Raül ens ha convidat a refrescs i patates braves amb salsa.Despres hem jugat una mica i hem tornat a la plaça del Rei, totes les colles s'han reunit i hem començat a fer castells.
Nosaltres hem fet primer el 3, després el 4, després el 4 amb l'agulla. Tots eren de 6. Els Xiquets de Tarragona i el Xiquets de Reus han fet els mateixos però de 7. Als Xiquets de Tarragona els hi ha caigut un castell per una caiguda tonta i els Xiquets de Reus han fet un intent i després l'han descarregat i després l'han tornat a fer i els ha sortit bé.
Al final hem fet els pilars de comiat i al final hem fet un pilar aixecat per sota i la colla dels Xiquets de Tarragona ens ha convidat a la canalla dels xiquets del Serrallo a uns gelats molt bons i després hi ha hagut el vermut de la colla del matalassers i després cadascú a dinar.
Adéu i fins aviat.
Marouane Labbaas (13 anys)
Cronista de la canalla del Xiquets del Serrallo.
Plaça del Rei de Tarragona a 19 d'abril de 2009

4 comentaris:

Victor Franquet ha dit...

Gràcies Marouane per resumir-nos la primera sortida de la temporada, ha quedat clar que qui vulgui arribar al teu cor t'ha de convidar a un gelat. T'has guanyat un gelat. jejeje

Joan BORONAT i BARRERA ha dit...

Marouane: El reportero más richarachero de barrio Serrallo...!!

Miquel Àngel Magan "Palamós" ha dit...

Molt bé xiquet! Si que escrius bé tu! T'hi hauràs de dedicar eh?

Gràcies i salut!

Josep Maria Sabaté i Bosch ha dit...

De cronista a cronista:

Moltes felicitats Marouane per la teva crònica: ets tot un exemple d'integració a la colla i al pais.

Tant de bo que d'aquí uns anys a Cambrils o on sigui obtinguis un reconeixement com el que m'han atorgat recentment a mi.

A Cambrils, el cronistra oficial de la vila és ja molt vellet, i si un "xarnego" ha arribat a president de la Generalitat de Catalunya, no ha de ser gens estrany que un marroquí pogui ocupar el càrrec de cronista local.

Llavors algú recordarà que vas començar com a cronista de la canalla de la colla castellera Xiquests del Serrallo.
Els del bloc de la canalla també us mereixeu la nostra felicitació.

Pit i amunt.

Josep Maria Sabaté i Bosch

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy