Actuació a Altafulla


Divendres vaig marxar cap a casa de bon humor, un assaig treballat (que no perfecte) i un bon soparet que ens ajuda a mantindre un bon ambient a la colla. Com sempre, parlem de castells, de castellers i acabem parlant de qualsevol cosa, menys de castells, que també ens convé.
Arribo justet de temps a la sortida d'avui i, m'assabento que, finalment, tirarem en segona ronda el 3 de 7. Amb l'arribada d'en Príncep i l'Isaac s'han esvaït els dubtes i les reticències a portar-lo a plaça. En Jordi Ortiz tenia clar que aquest castell no podia fallar perquè el tronc era força semblant al de finals de la temporada passada i, per tant, tot feia pensar en que el podíem descarregar.
Avui ens plantejàvem una actuació sense la nostra enxaneta habitual (vanedependència) i, per sort, la confiança en la resta de la canalla ha donat els seus fruits. Tant l'Ariadna, que s'estrenava en un castell de set, com l'Alba, que tenia el ferm compromís de ser l'enxaneta dels tres castells, han respost satisfactòriament. A més a més, hem d'afegir l'estrena de la Lucía com acotxadora, ni més ni menys que amb el primer 2 de 6 de la temporada. Aquesta xiqueta portava un llarg temps estancada en el seu aprenentatge però, tard o d'hora, havia de despertar i passar de fer pilars a pujar als castells. Ho ha fet de conya, amb rapidesa i molta serenor, qui ens ho havia de dir que pujaria tant bé a la primera de canvi.

Avui la canalla ens ha mostrat la feina d'aquests últims mesos, l'Alba ha estat seriosa en tot moment i precisa en l'execució del castell (a l'assaig no ho és tant), l'Ariadna ha esvait els seus dubtes i ha tirat amunt que li han dit que el tres estava bé, és a dir, que creu fermament les instruccions de l'equip de canalla i la Lucía ha fet un pas endavant, ara ja tenim una acotxadora més.
Finalment, comentar-vos el fet que l'Arnau ha fet un pilaret de 4, el proper 3 de 7 suposo que el farà ell (és el que te ser dosos amb 8 anys que ets molt gran per fer d'enxaneta i estàs al limit per ser dosos), l'Ingrid (8 anys) ha viscut la primera actuació a plaça i la Candela (6 anys) ha vingut a la sortida tot i que avui no tenia ganes de pujar. Ven aviat podrem tirar el primer 5 de 6 de la temporada, molt petit i lleuger, que haurà de servir tant a l'Ingrid com a l'Arnau per a consolidar-se com a dosos en aquesta estructura. Tard o d'hora la Vane haurà de baixar de pis i, aleshores, podrem veure un pom de dalt d'un hipotètic 5 compost per 4 dosos: Yaiza, Arnau, Ingrid i Vanessa, dos acotxadors a triar entre Lucia, Ariadna i Candela (i algun més de la nova fornada) i l'Alba d'enxaneta. Evidentment, això és fer volar coloms i. només si assagem amb força cada dimarts i cada divendres podrem arribar a tocar el cel.

Pd: Gemma, quines fotos més maques, si les voleu veure feu clik aquí.

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy