Cabra del Camp


El dia 3 de maig els Xiquets del Serrallo vam anar a Cabra, un dels pobles de la Joves de Valls. Primer estàvem a Tarragona, desprès un autocar ens ha vingut ha buscar i ens ha portat fins a Cabra. És clar que alguns han vingut amb cotxe i uns altres amb autocar, els que han vingut amb cotxe han arribat abans i se’n han anat al bar. Ara és quan comença l’ actuació de debò. Nosaltres hem fet un 3 de 6,un 4 de 6 i un 4 de 6 amb l’agulla i els de la Joves de Valls han fet el 4 de 7 amb l’agulla, el 5 de 7 i el 3 de vuit. Al finalitzar la sortida, cadascú se’n anà a casa seva o al bar.

Adéu i fins aviat

Marouane Laabbas

























Tant el 3 com el 4 de 6 van ser nets (amb home del darrera). Un pas endavant més, una actuació menys per fer el primer castell de set. A més a més, l'Arnau va fer el seu primer 3 de 6 en una sortida com a dossos, per tant, ja està preparat per fer el salt al 3 de 7. S'ha de fer una menció especial a les nostres gralles, que no van parar de tocar fins a sortir del poble, això són ganes¡¡¡

Si voleu veure més fotografies de l'actuació feu click aquí. Tindreu accés a les fotografies realitzades per la Gemma, mare de l'Ariadna Guerras.

























1 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola.

És de molt mal gust titllar Cabra del Camp com a poble de la Colla Joves.

A Cabra hi ha la placa que recorda que allí hi va fer la seva reaparició l'any 1946 la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Salutacions
Jordi

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy