Barranc de Canaletes (Horta de Sant Joan)


Hola, bon dia. Avui us explicaré com va anar la baixada per barranc, perquè heu de saber que la canalla de la colla va practicar el barranquisme al riu Canaletes, a Horta de sant Joan, el passat diumenge 2 d’agost i s’ho van passar molt bé.

El 2 d’agost la canalla, els grans i l’Oscar Cadiach vam anar al riu Canaletes a fer barranquisme, una activitat molt divertida. Abans ens vam reunir a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona, per anar a Horta de sant Joan amb furgonetes, i en arribar a Horta ens vam reunir a la plaça del
poble. Quan van arribar tots vam anar fins a una part del bosc on ja no hi podien arribar els vehicles, i tot seguit vam col·locar un plàstic al terra, on ens vam treure la roba i posar-nos els vestits de neoprè. Tot seguit vam caminar per un turó fins arribar al riu. Quan vam arribar ens vam acabar d'ajustar els vestits de neoprè i ens vam tirar per una paret. A l' Ariadna li va agafar fred, l’Alba, la Vane, l’Othamane, l’Arnau, l’Oda, el Toni, l’Oscar i jo ens ho van passar molt bé. La Núria i la Yaiza van passar per un sifó i l’Aleix es va tirar d’un lloc molt alt. La Montse s'havia de tirar d’una baixada alta i tots li dèiem que es tirés, però ella feia: aaaaaaahhhh!!!! calleu!!!!. El Pska gairebé el mateix però sense els crits i molt insegur, quan es va acabar la activitat vam anar a la furgoneta i de camí véiem aquell paisatge tan cremat i desolat (si ja ho diu la gent, la natura és ambigua). En arribar a la furgoneta deixàrem el plàstic sobre el terra i ens vam treure el neoprè. I de la furgoneta vam anar al restaurant a dinar. L’Oscar se’n va anar més d’hora per anar a fer el Montblanc, la muntanya més alta d'Europa.

Adéu fins aviat


Marouane Laabbas


Si voleu veure la resta de fotografies feu click aquí.

















1 comentaris:

Anònim ha dit...

I no li vau dir a l'Ariadna que es fes pipi a sobre per entrar en calor???

Victor Franquet. (un que ho va fer de petit...(

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy