Santa Tecla i la Mercè


St. Tecla, una diada amb molts nervis a la canalla, ja que havíem de provar el 5d7 amb dos dosos i un acotxador nous (L’Íngrid, la Malen i l’Aleix).
La diada de St. Tecla va començar de bon matí no eren ni les 10 que ja havíem fet un pd5.
Vam obrir plaça amb el 4d7 amb l’agulla. Després vam provar el 5d7 que va caure en tirar el peu l’acotxador del tres; per la canalla no va ser una caiguda gaire dolenta, ja que l’Ariadna va ser l’única que tenia mal amb un cop al peu,tot i que al dia següent tornava a fer castells. I per últim el 3d7que, tot i que no anava malament, es van despenjar l’acotxador i l’anxaneta per culpa dels nervis. Vam acabar la diada amb un pilar davant de l’Ajuntament. Després vam anar a dinar al restaurant “xino” de la Plaça de la Font on, ens vam divertir molt. A la tarda vam menjar-nos un gelat i ens vam preparar per la processó. Tot i que semblava que plouria, com a St. Magí, el temps va aguantar fins al darrer pilar.
L’actuació de la mercè vam començar amb dos castells de sis. En quant al pilar, que repetia la mateixa alineació que l’any passat, vam col•laborar obrint pas amb les nostres faixes. Vam tornar a arribar i per 15a vegada consecutiva! Va ser un dia molt bonic i ple d’ emocions!Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy