SANTA TECLA I LA MERCÈ


Sta. Tecla, una diada amb molts nervis per a tothom, ja que havíem de provar el 7d7, un castell nou i on hi contava l’esforç de totes les persones. La diada de St. Tecla va començar de bon matí no eren ni les 10 que ja havíem fet un pd4.

Vam obrir plaça amb el 4d7 amb l’agulla. Després vam provar el 5d7 que es va descarregar perfectament; per la canalla això va donar molta confiança, aquest era el segon 5de7 de la temporada, el primer el vam descarregar per a St. Magí. I per últim el 7d7que, tot i que no anava malament, va fer llenya quan es col·locaven els dosos de la banda del 3. Vam acabar la diada amb un pilar davant de l’Ajuntament. Després vam anar a dinar i a fer un gelat on, ens vam divertir molt. A la tarda després d’haver-nos menjat el gelat, ens vam preparar per la processó. Aquest any no hi va haver cap interrupció per la pluja, així que vam poder fer tots el pilars que tocaven.

Sí, sí, sí!!! Gran diada de la Mercè! L’actuació de la Mercè vam començar amb dos castells de sis. En quant al pilar, que repetia la mateixa alineació que l’any passat, vam col·laborar obrint pas amb les nostres faixes. Vam tornar a arribar i per 16a vegada consecutiva, sabeu que vol dir això??? Que hem batut el rècord de pilars consecutius que arriben a l’ajuntament! Va ser un dia molt bonic i ple d’ emocions!

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy