Canalla de l'any 2006


Recordeu el viatge a Mallorca? vam intentar un 3d7 amb un pom de dalt força pesat, amb l'Àlex ja ven crescut, la Gemma fent d'acotxadora i dos de les "supernenes" (Maria i Alba) fent de dosos?Per sort, de Mallorca em vaig endur la motivació que necessitava per tirar endavant, com per exemple veure l'enorme motivació d'en Marouane i en Joaquim.

L'Àlex, el nen estrella d'aquests darrers anys, necessitava una nova parella de ball i la trapella de la Natàlia va ser l'escollida per fer de parella del 3d7 i de molts altres castells.

Aquest any hem anat a diversos col·legis de la nostra ciutat a fer el taller de castells. Ens ho vam passar força bé i d’aquesta manera vam engrescar a la Yaiza de la Cruz, una nena timida, però sobretot, molt tendre i agradable.

En Miquel Àngel, ens va sorprendre amb un nou regal, la Maria del Mar, un "bitxu" de 10 anys. Ara gaudim de la moreneta amb més classe d'aquesta colla.

La Mar, al seu torn, ens va portar una nena encara més menuda, una nova parella per la Gemma i per l'Arnau, la Vanessa Vives, de només 6 anys i que és mereix que la bategin com el conillet de Duracell.

A començaments d'estiu arribà de la mà d'en Fernando i l'Arnau Bataller, l'Alba Moreno, de només 6 anys. Gràcies a la seva empenta i el seu esforç em pogut descarregar el 5d7.

Aquest any ha estat el retrobament amb l'Ylenia, una joveneta de Campclar que només li calia recordar com es feien els castells. L'Yle, juntament amb la Gemma, la nena que havia començat d'acotxadora, després havia fet d'enxaneta i, actualment, com a dosos; són el nostre futur més immediat i el present més batallador d'aquesta colla.


No vull acomiadar aquest repàs dels nostres nens sense fer una menció especial al més menut de tots, he de parlar del rei de la colla, de l'estimat de la Gemma i de tots els nens i nenes dels Xiquets del Serrallo. A començaments de temporada encara li mancava un "petitsuisse" per poder fer castells de set, tot era qüestió de temps i el seu temps ja ha arribat. No només és un gran pilaner sinó que l’Arnau Borràs ja s'ha fet un petit gran acotxador.

Heu gaudit d'unes colònies genials, però tots sabeu que en faltava un de vosaltres. Sense ell aquesta petita família romandrà incompleta, desitjo que tots junts sapiguem corregir els nostres errors i, així, comencem amb il·lusió i confiança un bon 2007.

Finalment, vull donar les gràcies a tots aquells familiars i castellers/es que heu fet possible superar molts dels reptes d'enguany. No ha estat un any fàcil, però tingueu present que sense vosaltres, no hauria estat possible haver fet d'aquest any 2006, un any inoblidable.

Visca la canalla dels Xiquets del Serrallo¡

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy