Nadal


Ja és aquí, ja ha arribat el Nadal¡

Com tots sabeu, aquests dies festius es celebra el Nadal i suposo que tots haureu vist com el vostre entorn ha canviat; llums, arbres de Nadal, pessebres... i molta publicitat . Vosaltres no us heu de deixar enredar, que per això existeixen els Reis Mags, el Pare Noël i el Caga Tió, per que vegin els molts anuncis que surten a la televisió hi s'informin bé de quins regals us són més adients.


Així que un cop hàgiu pensat els regals que voleu per aquest Nadal doncs haureu d'escriure la carta als Reis Mags i donar-la als pares, o enviar-la per correu electrònic, o esperar que un patge reial us truqui per telèfon.

No us penseu que tots són flors i violes i romaní, si no heu fet bondat (diuen que heu de fer bondat i no emprenyar al pare, a la mare, a l'avia i a l'Isaac¡¡¡) i si no n'heu fet durant tot l'any, doncs no tindreu els regals que vosaltres heu demanat, així que si la butxaca i els euros dels Reis més rics de l'Orient ens ho permeten, doncs tot fa pensar que aquest any tindreu una pluja de regals.

Si finalment no és així i aquest any no teniu tots els regals que heu demanat, heu de saber que el dia 6 de gener al matí i haurà un Rei Mag esperant-vos amb un somriure i un regal molt especial al local dels Xiquets del Serrallo.

Així que us dessitgem un bon Nadal i bon Any Nou i no oblideu de demanar-li als Reis Mags quins són els vostres dessitjos i regals¡
Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy