3er assaig de canalla


Érem pocs i la guerra que hem hagut de patir perquè els més grans no volien fer un curt escalfament. Que segons ells això no serveix per a res, és una tonteria. A vegades, els més grans actuen com a nens petitets, petitets...
Doncs per internet i, en concret, a la pàgina web dels Capgrossos de Mataró, he trobat un apartat que explica d'allò més bé que és l'escalfament.

L'escalfament és pot definir com una progressiva posada en marxa del nostre organisme davant una posterior activitat que ens exigirà un esforç físic important.Amb això busquem bàsicament els següents objectius:

1.- Elevar la temperatura dels músculs, que així respondran millor als exercicis físics que els hi exigeixin posteriorment.

2.- Reduïr els risc de patir lesions, que es produeixen més fàcilment quan la musculatura està freda.

3.- Augmentar la concentració abans de les actuacions, on durant l'escalfament s'afavoreix el procés de concentració per tal d'assolir el millor resultat quan s'afronten construccions difícils.

Com ja deveu saber, aquest any volem que la canalla s'imposi més ordre i disciplina als assajos i, si no volen fer-nos cas... doncs, no assagen i cap a cassa. Fins que no facin l'escalfament, fins que no escoltin, fins que no es prenguin seriosament els assajos, no pujaran a cap castell.

Com podreu deduïr del dibuix del costat, aquesta setmana hem patit el primer ensurt. No se que va passar amb en Marouane i el castell que estava fent, però és va fer una mica de mal a l'espatlla... per sort, en 5 minuts ja estava guarit.

La nota positiva de l'assaig és la bona posada en forma que està fent la canalla, quan volen, assagen en condicions i són capaços de donar el millor d'ells mateixos. Un bon exemple el tenim en un intent de pilar de 4 a la paret, on l'Alejandro anava al segon piset, em demostra que tot i ser un rebel sense causa, també és capaç de centrar-se i treballar de valent per assolir nous reptes.

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy