Comencem...


Quin xivarri¡ voleu fer el favor de callar, quan abans calleu abans acabarem la reunió...

Sí, amb això heu entès tot el que s'havia d'entendre de la reunió de la canalla. Els nens i nenes dels Xiquets del Serrallo no callen ni amb la boca plena de berenar... tenien ganes de guerra i guerra ens van donar.

L'Albeta no parava, si la Gemma interrompia la reunió, tot seguit l'Alba feia el mateix, fins que l'Àlex les feia callar durant uns deu segons. El fet està en que l'Àlex manava callar els altres nens i ell interrompia constantemnt a la Laura... (potser que ens ho fem mirar tots plegats...)

Se'ns va fer etern posar-los al dia dels nostres propòsits d'enguany, però el que és va fer etern va ser el silenci de la Laura quan va sentir que l'Albeta la tractava de "senyureta"... encara hi han nens que es pensen que estan al pati del col·legi... i això no és el cole¡¡¡

Quan l'Isaac va fer acte de presència aleshores tot va anar sobre rodes, com saben "qui mana aquí"... Aleshores, en un tres i no res, els hi vam explicar:

1. Objectiu: assolir els castells de la temporada 2006 i descarregar el 2d7. A partir d'aquí, la resta de castells que poguem fer seran tot un èxit per gaudir-ne tots junts.

2. Introducció del casc.

3. Els assajos comencen a les 20:00.

4. Ja no recordo la resta... jeje

Vora les 9 del vespre i, després d'un petit escalfament, vam començar a assajar pilars i diverses estructures del pom de dalt. Podem dir que els nens estan igual de bé que l'any anterior, és a dir, són prou bons castellers per pujar a castells de "7 i mig", però han d'aprendre bé la tècnica ja que aquesta deixa molt que desitjar (mea culpa)

A les deu de la nit vam sopar un bon pica-pica i, mentre els adults prenien un "got d'aigua", els menuts van començar un partit de futbol. Com era d'esperar, les nenes el van guanyar per golejada.

Com podreu veure a les fotografies, aquest any torna a funcionar el servei de transport públic de canalla...

1 comentaris:

Victor Franquet ha dit...

i com podeu veure, el servei de dormitori també funciona... ;-)

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy