Trobada ExploraTGN.cat (3a part)


Avui era EL DIA, el dia de la gran excursió i de gaudir de LA FESTA. Em sembla que els petits s'ho han passat d'allò més bé, no han parat de jugar i saltar durant tres hores i això és molt bo per tots. Ara que la temporada comença a agafar un nou aire i que ja és hora de posar una nova marxa al motor dels castells, no hi ha res millor que relaxar-se una mica i treure profit d'aquesta Trobada.




















Una part de la canalla ha viatjat en tren fins a Coma-ruga i crec que s'ho han passat d'allò més bé, després han hagut de caminar uns 15 minuts fins al parc Diver i, un cop allí, han anat a passejar per la platja mentre la resta de castellers preparàvem el "txiringuito". Seguidament, s'han esplaiat a gust saltant d'arbre en arbre, fent un home de fusta, participant en un taller prehistòric-musical, saltant als inflables o escoltant un super concert del Petit de cal Eril.

Novament, hem realitzat un petit taller de castells, diferent als habituals, amb jocs força atractius i complementats amb una mini-classe pràctica de com pujar a un castell. És evident que a les escoles la realització del taller ens surt millor perquè podem mantenir l'atenció dels menuts durant més estona, però tot i les notables diferències, hem pogut veure com un petit grup de nens volia aprendre a fer castells, si més no, volien passar-s'ho bé i a això és el que hem aconseguit entre tots.


Tothom que vulgui pot veure totes les fotografies de la sortida d'avui fent click aquí i aquí.

1 comentaris:

ExploraTgn.cat ha dit...

Us hem de donar les gràcies. Heu fet una feina fantàstica. La gent s'ho ha passat molt bé pujant a la vostra esquena i jugant amb els blocs. A més, va ser molt divertit veure que tots vosaltres estàveu gaudint de la nostra primera trobada.

Gràcies per haver participat!

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy