Concurs de fotografia per la canalla de la Colla


Aquest any podem contribuir al cartell d'actes de les festes de Santa Tecla. Per saber quina foto hi posarem s'ha convocat un concurs. Aquí en teniu les bases:
CONCURS DE FOTOGRAFIA XIQUETS DEL SERRALLO
Santa Tecla 2010

Bases del concurs

1. Hi podrà participar els membres de la canalla dels Xiquets del Serrallo, excepte Yaiza de la Cruz.
2. La inscripció és gratuïta.
3. Es poden presentar un màxim de 5 fotografies per concursant. Les fotografies seran en format digital, inèdites, originals, i que no hagin estat publicades anteriorment.
4. Tema: La foto s’ha d’identificar amb els Xiquets del Serrallo. No cal que sigui un castell, però cal que s’identifiqui amb la colla (per exemple, gent esforçant-se, algú enfaixant-se, una camisa estesa, etc.). La fotografia es pot fer en una sortida, un assaig, a casa d’un casteller, una plaça on hagi actuat la colla, etc.
5. No hi pot sortir la cara de la canalla en primer pla (excepte si és un pom de dalt o un castell).
6. Data d’entrega màxima: 12 de setembre a les 12:00 del migdia.
7. Entrega: cal enviar les fotografies per correu electrònic a l’adreça canallaxiquetsdelserrallo@gmail.com. Yaiza, administradora d’aquest compte el reenviarà al jurat, així el jurat no sabrà qui és l’autor de la fotografia.
8. Jurat: El jurat estarà format pels responsables de la canalla (Xavier del Amo, Antoni Valls, Roger Príncep, Maurici Ferré), el creador del cartell (Víctor Franquet) i la presidenta (Esther Cabrera). La seva decisió és inapel·lable.
9. Premi: La fotografia guanyadora il·lustrarà el cartell que la colla repartirà a les festes de santa Tecla, i que es penjarà per la ciutat.
Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy