Entrevista al cap de canalla-Tu sempre vas a buscar l’aigua de St. Magí , explica’ns una mica perquè es fa.
Com molt bé sabeu l’aigua de St. Magí és miraculosa i sembla ser que guareix certes malalties.
Fa segles amb els mitjans de transport existents aquesta aigua era difícil de fer-la arribar a la gent gran i als malalts de la ciutat, des de llavors un grup de persones va decidir fer arribar aquesta aigua a Tarragona, amb carros, per guarir els desvalguts.
-En arribar, què et va semblar el nostre pilar de l’aigua?
El cert és que quan vaig passar amb els portants de l’aigua el pilar encara no estava carregat. De tota manera abans d’entrar a l’ermita del portal del carro vaig aturar-me per poder veure com anava, un pèl lent però molt ferm. Molt bona feina de l’Aleix Gaya.
-Què en penses del treball de la canalla a l’actuació de St. Magí?
Aquesta temporada l’equip de canalla va començar amb certs dubtes al pis de dosos i en poder treure un acotxador amb garanties, crec que la canalla ha estat a l’alçada.
Bon treball dels dosos i acotxador i algun que altre problema de l’enxaneta a l’hora de passar el quatre amb l’agulla degut a la diferència d’alçades dels quarts, la llàstima, la pluja que no ens va deixar acabar l’actuació on segurament la Íngrid hagués fet la seva primera actuació a Tarragona de castells de set.
Estic molt content i orgullós de tots i totes vosaltres.
-Hi ha colles de Tarragona que en acabar l’actuació no fan dinar de canalla, què en penses?
No saben el que es perden, el dinar de després d’una actuació de festa major, és dels millors moments que pots tenir com a equip de canalla.
En aquell moment ja no tens la pressió de la plaça, tothom està més relaxat i si la diada ha estat positiva pots gaudir encara més de la companyia de tots vosaltres.
-Vols afegir alguna cosa més?
Tranquil·litat i bons aliments, que la temporada encara no s’ha acabat i la canalla dels xiquets del Serrallo encara té moltes coses a dir.
Visca la canalla del Serrallo. Volem local !!!!!!

Copyright 2009 La canalla dels Xiquets del Serrallo. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy